Home

Lommel, hét warmste plekje van Vlaanderen. De stad van zand en glas, waar Het Glazen Huis 'het beste zand ter wereld' blaast in glaskunst, waar de vele evenementen beleving brengen, waar de restaurantjes en volkscafeetjes voor een gemoedelijke sfeer zorgen.

Onze Bed & Breakfast Pure, gelegen net buiten het centrum van Lommel, is het ideale startpunt voor een stevige wandeling, fietstocht of bezoek aan de vele mooie plaatsen in de buurt. Bij mooi weer kan je in de tuin nagenieten van je indrukken. Op frisse dagen kunnen ervaringen uitgewisseld worden, met een drankje, aan de gashaard.

Ben je op zoek naar een leuk logeeradresje voor je weekendje weg of een korte vakantie? En zoek je een alternatief voor een hotel? Waar gastvrijheid een troef is? Waar je heerlijk en in alle rust kan overnachten? Waar je telkens van een heerlijk ontbijt kan genieten?

Laat je dan verrassen en ontdek Bed and Breakfast Pure in Lommel met zijn prachtige omgeving. In onze kleinschalige B&B, met 2 mooie kamers (max 4 personen), staan persoonlijkheid, warmte en gastvrijheid bovenaan onze lijst.

Van harte welkom!

Josche & Sonia